tiistai 27. elokuuta 2013

Ruokasali


Ruokasalin pöytä on kaivettu taas esiin ompelukone- ja kangaskuorrutuksen alta, joten pääsette pienelle kierrokselle huoneeseen.

Huoneessa oli lastulevyillä peitetyt seinät ja lattia, keltainen muovimatto, ruusutapetointi ja kiinteä vaatekomero entisen tulisijan paikalla. Pintamateriaalit on purettu, lattiat avattu ja purutettu uudelleen, tuhat ja yksi pinkopahvin nupia nypitty seinähirsistä, sähköt uusittu, moottorisahalla keskeltä edellisen remonttiryhmän katkaisemat lattialankut sommiteltu uudelleen ja rapsuteltu vanhasta maalista, seinät paneloitu ja maalattu. Ja mattoa minä tietysti sovittelin heti kun viimeinen naula oli lyöty vielä kulahtaneeseen lattiaan :) Siis ennen sähköjä ja seiniä...Matto on kulkeutunut äitini siskolta meille. Höyhenkranssi "unohtui" joululta.Tämä näky avautuu eteisestä. Vasemmalla ruokasalista on keittiö ja oikealla lastenhuone.
Samettiverhot ja suuret tupsutampit, joita etsiskelin verkkokaupoista ennen huoneen rakenteellisia päätöksiä. Asiat taas tärkeysjärjestyksessä, voisi joku todeta.


Eteisen puolella näkyy talon alkuperäisistä ulko-ovista tehty vaatekaappi. Ovet löytyivät pihavaraston hyllyjen virkaan päätyneinä.
Kukkapylväs liittyy lapsuuteeni ja kuului isoäidilleni.
Hieno, vanha kattovalaisin, vai mitä. Ei vaiskaan, Prismasta löydettiin :)Vanhat, messinkiset verhotangot ovat ansainneet kiintymykseni. Näitä kannattaa metsästää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti